Seizoenskrachten gezocht voor kas en veld

In the period from September till November we have much to do in our greenhouse in Ressen (close to Nijmegen), as well as in our trial fields. That is why Solynta is looking for enthusiastic, active, accurate and flexible persons who are willing to contribute for a number of weeks. The work is mainly very practical, but there will be opportunity to learn about the organization of a hybrid breeding program. Availability of a car is advantageous as our locations are difficult to reach by public transport.
Interested? Please send an email to: info@solynta.com


In de periode van september tot en met november hebben we veel werk te doen in onze kassen en op onze proefvelden. Daarom is Solynta op zoek naar enthousiaste, actieve, nauwkeurige en flexibele personen die een aantal weken hieraan willen bijdragen. Het betreft voornamelijk praktisch werk, maar er zal voldoende gelegenheid zijn om veel te leren over wat er bij een veredelingsprogramma komt kijken. Beschikbaarheid van een auto is een pré, gezien de locaties met het OV nauwelijks te bereiken zijn.
Interesse? Stuur een email naar: info@solynta.com

Meer info