Gezocht: Seizoenskrachten voor in de kas

In the period from April till June we have much to do in our greenhouse in Ressen (close to Nijmegen). That is why Solynta is looking for enthusiastic, active, accurate and flexible persons who are willing to contribute for a number of weeks. The work is mainly very practical, but there will be opportunity to learn about the organization of a hybrid breeding program. Availability of a car is advantageous as our location is difficult to reach by public transport.
Interested? Please send an email to: anke.driessen@solynta.com


In de periode van april tot en met juni hebben we veel werk te doen in onze kassen (nabij Nijmegen). Daarom is Solynta op zoek naar enthousiaste, actieve, nauwkeurige en flexibele personen die een aantal weken hieraan willen bijdragen. Het betreft voornamelijk praktisch werk, maar er zal voldoende gelegenheid zijn om veel te leren over wat er bij een veredelingsprogramma komt kijken. Beschikbaarheid van een auto is een pré, gezien de locatie met het OV lastig te bereiken is.
Interesse? Stuur een email naar: anke.driessen@solynta.com

Meer info